Látogatók

2012. november 30., péntek

Hope a Delena shipereknek, egyenesen Julie Plec-től :) Lehet bizakodni gyerekek! Végre nem Damon fog futni Elena utána, hanem fordítva (L)


"It's definitely alarming for fans who have been waiting to see Damon and Elena get together for them to finally hook up, but have it be intercut with evidence that her feelings for him might not be genuine. Is there still hope that her feelings for him are real?


Without taking sides one way or the other, just looking at it objectively from our point of view as storytellers, there is more hope than ever for them. It's just combined with a lot of very deep questions. Damon is a character who, his whole life -- as a vampire and as a human -- was looking for love and acceptance, and for someone to finally say, "Hey, you're good enough." He finally gets that from Elena, and now he has to question it. He wants to believe it's real. She truly believes it's real. But there's that nagging doubt, as to how much of it is true love and how much is the effects of a sire bond. It's a question that's going to take these two people who do care about each other so deeply, and just put the tiniest bit of an obstacle in their path. They have to figure out how to get around it."

Julie azt mondja, több remény  van, mint valaha.
Damon egész életében szerelmet és elfogadást keresett, és azt, hogy valaki azt mondja neki, hogy ő elég jó. És mikor ezt megkapja Elenától, akkor ezt meg kell kérdőjeleznie. DE Ő HINNI AKAR BENNE, HOGY IGAZI. ELENA ŐSZINTÉN HISZI, HOGY IGAZI. De ott van a kétely, hogy ebből mennyi az igaz szerelem és mennyi a sire bond hatása. És az a kérdés fogja foglalkoztatni ezt a két embert, akik olyan mélyen "törődnek egymással", és egy kis akadály kerül az útjukba (Akkor mi lehet a nagy akadály? :)) Ki kell találniuk, hogyan kerüljék ki.

Mit is jelenet ez?  Azt, hogy EGYÜTT találják ki, nem elfutnak előle. És Elena mélyen hisz az érzelmeiben, tehát valószínűleg ő fogja bizonygatni Damonnak, hogy amit érez, valódi, Damon  meg persze aggódik . 

Ez csak egy nyers fordítás Eewa anyukánk jóvoltából. Nem minden szó szerint van lefordítva, de a lényege ez :) Nagyon szépen köszönjük Anyu:)

1 megjegyzés:

  1. Szia Andie!

    3 dolgo jut eszembe erről a részről:
    1., nekem a kedvenc jelenetem nem a vége hanem a lépcsős jelentet, ott ahogy a Damon arcán látszik előbb a kíváncsiság, hogy mi az ok, majd végül az öröm, hogy ő az oka szerintem eszméleten jó. Ez az első pillanat ahogy D. realizálja, hogy Elenénak ő kell, szerintem zseniális
    2., Tetszett hogy a sex jelenetben Elena is aktív, nem úgy mint a Stefannal korábbi jelenetekben, csak eldőltek az ágyon oszt jóvan. Itt Elena talán jobban mint Damon akarja a férfit illetve a sexet vele, tetszett hogy ezt így oldották meg, Old Elena is over.

    3., Ez a kötődés dolog meg nem is tudom, olyan kidolgozatlan lett, bár elismerem ahogy S+C sorolja a dolgokat végül akár igaz is lehet, de azt egyikük sem vette figyelembe, hogy az előtt is érzett Elena valamit D iránt, lásd DEnver
    Caroline meg szimplán féltékeny szerintem, meg talán fél attól, hogy ő Klaussal ugyanígy jár a rosszfiúba szeret bele..

    VálaszTörlés