Látogatók

2012. szeptember 28., péntek

‎04×02 - Memorial - Hivatalos ismertető

‎04×02 MEMORIAL HIVATALOS LEÍRÁS :  Megérkezett a 04×02 Memorial című rész hivatalos ismeretője!  Miközben Elena a vámpírrá válás viszontagságaival küzd, Damon és Stefan nagyon nem értenek egyet abban, hogy mi lenne számára a legjobb. Damon úgy dönt, hogy a maga módján fog segíteni Elenának, és megkéri a lányt, hogy ne szóljon róla Stefannek. Egy Connor Jordan (Todd Williams) nevű férfi érkezik a városba, és elkezdi kikérdezni Forbes Seriffet és Lockwood Polgármestert. Connor akciói gyorsan ráébresztik Stefant, hogy egy veszélyes vámpírvadásszal van dolguk. Jeremy és Matt meglepődnek, amikor összefutnak egy régi ismerősükkel, Aprillel (Grace Phipps), aki most tért vissza a városba, és a helyi középiskolába. Egy városi összejövetelen Elena majdnem elveszíti az önuralmát, de Caroline közbelép, és segít neki. Damon egy váratlan baráttal osztja meg érzéseit.

Mennyibe, hogy Damon Meredithel fogja megosztani az érzéseit..."Damon úgy dönt, hogy a maga módján fog segíteni Elenának, és megkéri a lány, hogy ne szóljon róla Stefannak." A kérdés már csak az, hogy Elena ezt engedni fogja? Hagyja, hogy Damon segítsen neki, és nem mondja el Stefannak?  Szerintetek???? Szerény véleményem: Biztos engedni fogja, és nagyszerű DE jelenetnek nézünk elébe. Damon tanítgatni fogja Elenát...ohh, már előre látom, hogy nagyon szexi lesz :) És ne feledjétek....J.P azt mondta, hogy a 2. részben lesz Delena jelenet, és neki ez a kedvenc DE jelenete az EGÉSZ SOROZATBAN :) Akkor csak jó lehet, nem? (Nagyon remélem, hogy nem vernek megint át :( :))


4 megjegyzés:

  1. Remélem igazad van, és JP sem ver át, már ami Delena jelenetet illeti. Nagyon örülnék és meg is érett már az a jó néhány "hot" Delena jelenet.

    VálaszTörlés
  2. Csodák csodája tudok megint komizni, jupiiii!!!!
    YEEEESSSSS!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez így van Maresz. Bár én még mindig félve hiszek ezeknek, tekintve, hogy a TVD-ről van szó. De...a remény hal meg utoljára :) jaja, látom, hogy tudsz kommentelni. végre :) Akkor hasznos volt, hogy az írás ellenőrzést leszedtem :) (eddig nem is tudtam, hogy ilyet lehet)

    VálaszTörlés
  4. nem nem.... a 2. részben van a kedvenc DAMON jelenete! Nem hiszem h meredith lesz az, sztem tyler...

    VálaszTörlés