Látogatók

2012. november 3., szombat

Damon Salvatore

"Damon hes the brother who never got the girl, hes first born but always last. He's the one that has had his heart broken so many times, its in pieces and even with that empty hole in his chest. He gives his hole heart for the ones he loves. Every time he finds comfort. (Alaric, Rose, Elena) they leave him alone again.
Yes he's impulsive. Yes his methods aren't always desired. BUT even with that gigolo reputation, his love is more pure and consuming than anyone elses love on this entire show.  And he is so much more than just a pretty face - the journey and the way he has evolved over the past four seasons is amazing. It's sad to see how much pain he has gone through, when underneath it all he just wants to be loved. I truly hope Damon finally gets his happy ending, cause he deserves it. "

Mit gondoltok? Egyet értetek vele? Mert én 110%-ig!!!!!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Én teljesen egyetértek vele ideje lenne már hogy ne csak fájdalom és csapás érje hanem boldogság. Nem is tudom, hogy tud ennyi fájdalmat elviselni és még mindig feltétel nélkül szeretni Elenát azok után amit vele tett/tesz darabokra töri a szívét már nem először. Talán egyszer Elena belátja hogy mennyit bántotta azt a férfit aki a világon mindennél jobban szereti és rájön, hogy ő is így érez és mindent megtesz hogy megbocsájtson neki.

    VálaszTörlés
  2. Én is teljesen egyetértek, meggyözödésem h Elenka meg sem érdemli Damont, még Stefan sem, h ilyen testvére legyen. A Delena kap meg 1 esélyt, a téli szünetig, ha addig sem változik Elena hozzá állása Damonhoz, teljesen lemondok róluk (nem a nagy egymásra találásra gondolok, csak valami mély, öszinte, tiszta szeretere Elena részéről, Damon felé, egy kis melegséget, pozitiv nyitást a részéről). Szivből kivánom, h Elena ráébredjen mit is veszitett amikor elutasitotta Damont. Csak 1x látni azt amikor megvilágosodik, h valójában ki is Damon Salvatore.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon megható és teljesen egyetértek. Remélem, hogy az írók nem öncélúan kínozzák Damont, hanem azért, hogy annál nagyobb boldogságra leljen a végén, mert ha a sorozatnak hasonló vége lesz, mint a könyveknek, akkor előkapom a vasvillát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még annyit hozzátennék, hogy mikor Damon boldogságáról beszélek, akkor már nem feltétlenül Elenára gondolok. Ezen a Delena témán valahogy túllendültem. Felőlem bárki mással is boldog lehet, csak szeresse már VALAKI.

      Törlés
  4. Én is egyet értek, szerintem sokkal inkább megérdemli a szeretetet, mint akárki más ebben a sorozatban. A legutóbbi rész az életkedvem is elszívta... sztem teljesen reménytelen az egész, bár még a hatos részt várom, amikor Elena fájdalmas vallomást tesz Stefannak. Nem hiszem, hogy a vallomása akármivel javítana a Delena helyzetén, de azt akarnám már látni, hogy nekik is fáj valami.

    VálaszTörlés