Látogatók

2012. november 26., hétfő

4x07. részből egy újabb Webklipp - Stefan és Damon

 Ezt a suttyó Stefant, hogy rohadna meg!!!!!!!!!!!!!! Egyetlen Stefan fan se szólaljon meg és ne próbálja védeni ezt a.....ezek után is DAmon lenne a bad brother???puff. Egyébként Stefan igenis egy önző barom.  Miért? Mert szakított Elenával és hirtelen már le se szarja a gyógymód felkutatását...érdekes.....Damonról: tényleg látszik rajta, hogy nem játssza meg magát. Szerintem nagyon is törődik ő a testvérével, még úgy is, hogy halál szerelmes Elenába!!!!!!!!!!


10 megjegyzés:

  1. Azt olvastam valahol, hogy a felfedezés amit Stefi és Caroline tesznek az lesz hogy csak Damon vére miatt érzi ezt Elena és ezért utazik el Damon és Stefan együtt hogy ezt kiderítsék. Gondoltam hogy nem lesz sokáig Delena... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, csak ne legyen igaz :((( Ha igaz, akkor tényleg minden reményem porba hull.

      Törlés
  2. Ha van kötödés vagyis stefan azt hiszi hogy az miatt van ez megtörhetik és kiderülhet hogy hiába törik meg az érzelmei valósak, mert elenaának emberként is voltak érzései damon iránt.
    Viszont van rosszabb hír is The sex scene of Elena with some will end in tragic

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel Jeremy első áldozata valszin Damon lesz, ebből arra következtetek, hogy Jer akár rájuk is nyithat, és kicsit kiborul, ezért megpróbálja kinyírni Damon - t O.o

      Törlés
  3. 4x08
    VISSZATEKINTÉS AZ 1942-ES NEW ORLEANS-BE – Amikor Stefan szembesíti Damon-t az Elena-ról szóló gyanújáról Damon-nak nincs más választása mint, hogy segítsen Stefan-nak a nyomozásban. A válaszokat keresve Damon és Stefan elutazik a modern New Orleans-be, hogy találjanak valakit, aki emlékszik az utolsó New Orleans-i látogatásukra, beleértve Damon egykori szerelmét, Charlotte-ot. Elena, Caroline és Bonnie egy igazi csajos estét tartanak, amíg a Salvatore fiúk nincsenek a városban és Elena érzései a tetőfokáig emelkedik, amikor sokkoló hírt oszt meg a barátaival. Hayley sürgetésére Tyler szembesíti Kimberly-t Klaus egyik hibridjét és a helyzet erőszakos fordulatot vesz. Végül Damon egy szívszaggató döntéssel néz szembe.

    --- Nekem ez az utolsó mondat nem tetszik:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó mondat nekem sem tetszik.Kicsit sem! Nem tudsz róla többet? És ez a kötődéses dolog igaz,vagy csak így akarják Damont és Elenát elválasztani?! Pedig 10 perce még olyan boldog voltam. Kérlek titeket,ha bárki tud valami bíztatót az írja meg! Köszönöm.

      Törlés
    2. A TV Guide riportere elárult pár információt arról, hogy hogyan fogja Elena kezelni a Stefannal való szakítást. A válasz a következő:
      "Úgy, ahogy a legkevésbé várnánk, és ezzel jó pár rajongót boldoggá tesz majd. A két fő kérdés azonban: miért? És tisztességesek - e a szándékai?
      Még ennél is magyarabbul: Elena nem fog csokit zabálva sírós számokat hallgatni, hanem továbblép, mi pedig nagy dózisban kapjuk majd a Delenát. Viszont fontos lesz, hogy miért történik mindez, és, hogy Elena viselkedése tényleg szerelmen alapszik - e?
      Forrás: http://delenasite.blogspot.hu/ (my blog)

      Törlés
    3. Tehát marha boldogak leszünk kemény tíz percig, aztán JP - ék megit szétzúzzák a DE - t :// ez van, bírni fogjuk, hozzá szoktunk... sajna.

      Törlés
  4. Láttátok a második ausztrál előzetest?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wrquz9qsj-A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaja! Csak nehogy becsapás legyen :// De képzeljük azt, hogy nem az lesz!

      Törlés