Látogatók

2012. július 21., szombat

Ízelítő az "If you Wanna see Me naked" c. oneshot-ból

A megszokottnál hosszabb "morzsát" kaptok a oneshot-ból, tekintve, hogy már egy pár hete nem hoztam újabb írást. Remélem tetszeni fog, és a teljes verziót is elolvassátok :) Puszi 

"Tekintetét még így sem vette le a kandallóról. Egyik része akarta, hogy ott legyen Vele az azúrkék szemű vámpír, azonban a másik része, úgy érezte, bárcsak ne ismerte volna Őt. Újból gondolatainak tengerében úszkált, mikor egyszer csak eltűnt előle a fény. Látószögébe a jól ismert alak lépett, aki cinikus, mégis csábos hangon szólt hozzá;
  • Elena, - végignézett a lányon. - nem nézel ki túl jól. - karjait összekulcsolta maga előtt, és széles mosoly terült el az arcán.
  • Ezt mondja, egy 170 éves ember. - felnézett rá, úgy, hogy közben egy párnát húzott magához, és szorosan átölelte.
  • Nem, nem. - egy pillanatra lehajolt hozzá. - Helyesbítek. Vámpír. - tejfehér fogai szinte világítottak, úgy vigyorgott a másikra.
  • Helyesbítek. - szája félmosolyra húzódott. - Egy igen önelégült vámpír. - válaszolta, de amint kimondta az utolsó szót, arcáról minden örömre utaló jel eltűnt. Sötétbarna szemei boldogtalanságot sugároztak. Ha csak azt hallotta, hogy „vámpír”, máris arra gondolt, hogy Ő is egy közülük, és ezen már semmi sem változtat. Gyűlölte magát ezért.
Damon ezen az éjen, mikor először pillantotta meg Elena arcát, tudta, hogy a lányt bántja valami. Sejtette, hogy mi lehet az, de most, hogy hallotta kimondani a halhatatlanságra utaló szót, meg is bizonyosodott róla. Annyiszor kellett szembesülnie az újdonsült vámpírlány komor arcával, hogy már nem bírta tovább nézni. A dolgok már nem fognak változni, se kettejük, se Elena hátralevő életét illetően. Örökké vámpír lesz, és ez ellen, ha nem is tehet semmit, legalább megkönnyítheti az előtte álló napokat, éveket, évtizedeket.
  • Ezt nem tagadom. - rákacsintott. - De ez maradjon kettőnk között. - vigyora még mindig „tombolt” az arcán.
  • Ezt úgy mondod, mintha az emberek nem tudnák, hogy önelégült vagy. - felnézett rá, és mikor meglátta a 250wattos mosolyt, neki is halvány gödröcskék jelentek meg szájának mindkét sarkán.
  • Héééé. - megadóan maga elé emelte kezeit. - Vannak jó napjaim.
  • Tényleg? - oldalra biccentette a fejét, és felvonta a szemöldökét. - Kár, hogy a mai nap nem ilyen.
  • A kisasszony... - váratlanul kihúzta a lány karjai alól a párnát. -...téved. - egyúttal eldobta azt. - Megmutatom...
  • Damon, mit csinálsz? - kapott a párna után.
  • Gyere! - odanyújtva az egyik karját, bólintott egyet, hogy fogja meg a kezét.
  • Minek? És hova? - csodálkozva bámult a fölé magasodó vámpírra.
  • Hát...- elővillantotta a szexi mosolyát. - táncolni. - a másik karját is Elena felé nyújtotta.
  • Mi? - kérdezte. - Nem! - billegette jobbra-balra a fejét. - Oh, biztos, hogy nem! - hátradőlve hozzátette. - Nincs is zene.
  • Azon könnyen lehet segíteni. - térdével rátámaszkodott a kanapéra. - Elena, na....gyerünk! Ne kéresd magad. - odahajolt hozzá, nagyon közel az arcához. - Csak egy iciri-piciri táncot. - ajkaival szinte kiszívta a másikét. - Tudom, hogy tudsz táncolni.
  • Nem. - rázta a fejét. - Vagyis de, tudok. - De, akkor sem akarok táncolni. Tényleg...Hagyj, nincs kedvem. - próbálta határozottan mondani, de hangjából csak a gyengeség áradt, tekintve, hogy Damon közelében egyszerűen megsemmisült.
  • Rendben! Te akartad...- súgta neki, majd egy szemvillanás alatt ellökte magát a kanapétól, és megint Elena előtt állt teljes alakjával. - Ha nem pattansz fel, akkor bizony szembesülni fogsz ellenállhatatlan vonzerőmmel. - újból elővette dögös mosolyát, aztán lassan kigombolta ingének legfelső gombját - Ami azt jelenti, hogy meztelen leszek. - és már át is tért a következőre. - Isten ments, hogy ez megtörténjen. - felnevetett, miközben a másodikat is kigombolta. "

6 megjegyzés:

  1. Ez rohadt jó.Alig várom hogy teljes egészében olvashassam :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Phineas :) Igyekszem a teljeset hozni, csak sokszor közbeszól a nyár, és a bulihegyek :)

    VálaszTörlés
  3. Andie (L)(L) Csoda csoda csuda csodálatos! :):):) Hozd gyorsan az egészet nekünk! ;)

    VálaszTörlés
  4. Köszi köszi köszönöm Barbie (L) :) Ahhoz képest, hogy nem szereted Elenát, ez tőled nagy szó :P Imádat!

    VálaszTörlés
  5. Én nagyon várom a teljes storit Andie!!! Puszi

    VálaszTörlés
  6. Ági drágám: Igyekszem :) Remélem, nem okozok majd csalódást! ;) Puszi (L)

    VálaszTörlés