Látogatók

2012. május 21., hétfő

Arms of the Ocean ; Morzsa

Arms of the Ocean
  • Ne..Damon. Ne csinálj semmit. - hangos levegővételek közt préselte ki magából a szavakat.
  • Miért ne, Elena? - kérdezte magabiztosságot sugalló hangon.
  • Mert...- hangja elcsuklott.
  • Miért ne, Elena? - megismételve a kérdést lépett közelebb a másik felé. - Miért? - kérdezte újból.
    A hasonmás csillapodhatatlan érzéseinek kereszttüzében égett. Damon hangja, a közelsége, Ő maga egyszerűen elképzelhetetlen hatással volt rá. Most már nem volt hova rejtőznie, hiába bujkált oly sok ideig a valóság elől. Lelkében dúló zűrzavar mintha egy szempillantás alatt lecsillapodott volna. A szíve erősebb volt, mint a megfelelni akarás iránti vágy. Mindig a helyes úton akart járni, helyesen cselekedni. Ez akadályozta meg abban, hogy megtegye azt amire már mióta áhítozott. Csakhogy mi van akkor, ha Ő a helyes út? Damon?
  • Mert én akarom megtenni. - hirtelen megpördült a tengelye körül, és lábait szedve rohant egyenest a férfi ajkaihoz.
    Damon egy másodpercig sem habozott, Ő is épp úgy elmerült Elena ajkainak érintésében, mint a másik az övéiben. Nyelveik szerelmének gyümölcse az őket körülvevő szenvedély volt. Elena beletúrt a vámpír ébenfekete hajába, majd tarkóját kezdte el cirógatni, végül kezeit végigcsúsztatta a meztelen mellkasán, mire Ő belemosolygott a csókba. Miközben ajkaik szétválaszthatatlanul kötődtek egymáshoz, és nyelveik forró táncot lejtettek egymással, Damon úgy ölelte magához a lány karcsú testét, mintha ez lenne az utolsó érintése. A hasonmás sem tudott elszakadni a vámpírtól, átkarolta, miközben élete leghevesebb csókcsatáját vívta meg Vele. Mindketten a pillanatnak éltek, annak a vágyakozásnak, mely nem hagyta Őket nyugodni. Elena Gilbertnek szabadjára kellett engednie a belsejében lakozó Nőt, és Damon szerelme által ez sikerült is.

2 megjegyzés:

  1. AHHHHHHHHHHH!!!!!!! MÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!
    (De azért tanuljál is, mert letöröm a derekad) ANYÁD <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  2. :) hihi. Ezt régebben írtam..a 3x19. után..szóval nem lopom a napot, hanem kőkemény tanulás van XD Holnap vizsgaaaaaaaa :D És köszike, ezt a MÉÉÉÉG!-t bóknak veszem!

    VálaszTörlés