Látogatók

2012. január 28., szombat

Damon is perfect...

Nos, csak a rend kedvéért, muszáj volt ezt a kis összehasonlítást megejtenem...Szerintem hivatalosan is belépek az "Utáljuk Együtt Stefan-t" klubba!  A videók alatt megtalálhatjátok a személyes véleményemet a Damon vs. Stefan témáról.

 "I love you, Elena. And it's because I love you that I can't be selfish with you... I don't deserve you, but my brother does."

vs. 

"You're better than him( Damon)"

Nem hagyhatóm szó nélkül, szóval...Stefan addig a pillanatig amíg meg nem tudta, hogy Elena megcsókolta Damont (vagy fordítva, lényegtelen) egy PÖCS volt (már bocsánat) Elenával. Hirtelen most már érdekli, hogy mi van Elenával? Egy mondat miatt ( E: "I kissed Damon" ) hirtelen visszatért a bociszemű Stefan? Ha Elena annyira jó, sőt sokkal jobb, mint Damon, akkor Stefan barátom, miért csak Őt menti meg állandóan? Csak a bátyja miatt tudta "megtörni" a kikapcsolt érzelmeit. Ha annyira rossz Damon, miért csinálja ezt? Stefan a legönzőbb ember ebben a sorozatban, ez nem vitás. Úgy látom az alkotók nem tudnak mit kezdeni ezzel a karakterrel, de ez nem újkeletű dolog. Stefant már mindenhogy próbálták beállítani, de az igazi Stefan nem találták meg. És most mit láthatunk? Egy olyan karaktert, aki nincs tisztában SE saját magával, se a külvilággal, és főleg nem az agyával ( a lelkéről, érzéseiről már ne is beszéljük). Stefan karakterét csak úgy összedobták. Amivel nem is lenne baj, HA elvileg nem Ő lenne a sorozat egyik FŐszereplője. Hiába, Sleepy blogján található képre írt szöveg teljesen tükrözi a valóságot. Lehet utálni Damon karakterét, DE nélküle ez a sorozat semmit sem érne, akár van JÓ Stefan, Unalmas Stefan, Ripper Stefan, Önző Stefan vagy...Unalmas Elena, esetleg Warrior Princess Elena. És kéremszépen miért van ez? Mert Damon karakterét felépítették...méghozzá 3 évadon keresztül láthattuk a fejlődését. Nem egy összekuszált karakter, és ha még az is lenne, akkor is izgalmasabb, mert ezer oldala van. És a legfontosabb, hogy EZ MIND Ő! Stefannak lehet ezer oldala, de a problematika ezzel az, hogy SEMELYIK sem igazán Ő. Az alkotók próbálják az ellenkezőjét elhitetni, de számomra eredménytelenül. Kedves Julie és Kevin , lehet,  hogy ezzel már elkéstetek, nem most kéne bepótolni azt, amit az első évadban kellett volna megtenni! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése